RSS

la familia


here comes my family! ;)
from left; abah,hakim,mama,abang,me n yong.

gmbr ini diambil sewaktu hari keluarga seblh mama di teluk batik.semua pakai merah time tu sbb ade hadiah utk family yg pakai satu theme colour.tp ktorg xmenang pon.sbb diorg dengki.hahaha.man u supporters?.yup ktorg la tu.kecuali abah.abah support spurs.errr,org lama pnye team kan.haha.

abah n mama
both of them mean d world to me.banyak dah diorg berkorban utk ank diorg yg degil lagi rebel yg b'nama anis zulaikha ni.dr kcik smpai besar xabes2 jd trouble maker of d family.ngee sory mama abh.it runs in my blood.hehe.abah ngn mama sgt supportive dlm semua keadaan.(wlupun kdg2 x.he).normal la 2.org tua kan.i noe they wanted d best from me.insyaAllah mama abah,i will never dissappoint both of u again.love u so much mama abah!.jasa mu dikenang selama-lamanya.

yong
aka anis zafirah.my only sister! luv her so much. die s'org pekerja di Kuwait Finance House(KFH).sejak menetap di kl, yong la pengganti mama abah.eceh! tp betul.semua benda dia jaga smpai agk melampau ini xbley itu xbley.haha.tp aku taw die wat tu sbg satu responsibility yg mama abh dah letak ats dia n juga sbb dia syg aku.heee.hmm yong jgk tpt aku bergosip sana sini.selalu kene marah ngn abah sbb gelak kuat2 mlm2 dlm blik.haha.miss those moment.mcm mana la kalau dia dah kawin nnt.mesti rasa pelik.da xley tido sekatil ngn dia.tp xsba jgk nk dia kawen sbb dia sulong kan.hmm wtever it is luv u so much sis!

abang
aka akmal zharif.my eldest bro.eventho ktorg x close,tp dia sgt caring terhadap adik nya ini.sbananye ktorg close tp mayb sbb msing2 da besa so mcm da malu.dlu ms kat umah lama bgado cm org gila kan.siap pena ckp 'abg g la msuk asrama! ika lg suka abg msuk asrama dr dduk cni!'.ganaz woo dlu.tp sjk drpd 2,timbul lah rs bersalah d hati dan sgt2 mmerlukan abg di sisi.haha.2la! ;p tp skrg die sgt baik.xde duit nnt die yg bg.yong pn sm.tp die lg sporting dr yong dlm bab2 dewasa ni.haha.luv u bro!

akim
aka akmal hakin.my youngest lil naughtiest bro.sgt2 suka bergado dgn dia.n pemenang nye mestilah anis zulaikha! haha. he is a special child.dyslexia.dat makes him even more special to me.ramai org tatawu.wlupun aku adalah pembuli setia nya tp dia la yg plg aku syg.hari2 woo die kol aku klu kat uia tu.haha mama abh pun kalah.hakim2.luv u so much bro!

my family my everything ;)

0 comments:

Post a Comment