RSS

my other half (;


tun muhammad faliq aizat
im taken by dis boy for d past 4 years till now.lama kan? :) no words can describe how much i love him.nama dia tun muhammad faliq aizat anknya kepada tajul ariffin dan puteri bidasari.mak die puteri woo.jgn maen2.;D
tersangkut dgn dia ats dasar tdk sengaja sbb dlu aku sgt2 la x suka dia.xtahu nape.las2 sgkut jgk.ahah.die sgt special.die de satu character yg org laen xde.n aku pun xtaw nk ckp mcm mana.sebenarnya kitorg ni jiran.semua org xnk percaya.xnk percaya sudah.ktorg duk serong depan umah jer.haa sgt special kan?.selama menjadi gf dia,dia sgt2 caring,funny& romantic(sket2).wlupun sbnanye die ni sgt panas baran,tp dia baik.n da mcm2 jgk dia wat kat aku selama ini(x perlu mention di sini.;p)tp dia la partner up&down aku,partner gado,partner dgr probs,partner pemanjaan aku.overall,he completes my other half!.wlupun ade aku dnga ckp2 org kenapa pilih dia,da la besa dr ko or wtever (no offense dear.itu hnye org2 degki berkata2),aku ttp syg dia SEORANG. love u so much syg! saya nak kahwin dgn dia boleh?.ahaha ;D







-to be continued..

0 comments:

Post a Comment