RSS

pak guard UIA!

saturday,afternoon...

anysh: cepatla siap.kt nk g jayaone tmn org.jom3.bangunnn araaaa
sara : haa jom3.
ara : (masih terbongkang tidur)

siap..siap..siap...

ara: lps ke hah org pakai cmni?.
sara: aah lps ke baju org ni.
anysh: alaaa lps jerla.pkai sket nk busana muslimah bwh lutut xkn xlps lg.

jln smpai ke main entrance.....

(kami berpakaian berbusana muslimah smpai bwh lutut,seluar bkn jeans dan longgar.) dah menetapi syarat kan?.lihat ape pak guard !@#$$%^^ tu ckp.

pak guard: ehhh tgu jap tgu jap. (sambil mlepaskan org len jln dlu)
anysh& ara& sara: (cuak )
anysh: amende lg pakcik ni kt pkai sket nk baik je sume arini.
pak guard: cuba kmu tgk stu2 baju kamu.mn yg silap?.
sara: ape yg silap pakcik.sume ok jer.baju ttup ponggong,kasut pn kami pkai tutup.
ara: aah sume ok jer.
pak guard: ni ape ketat2 seluar ni.kmu tgk seluar kmu tu.
anysh: (da bengang da ni) ape pcik ni?.selama 3sem ktorg duk cni,ni la bju n seluar yg ktorg pkai klu nk klua.sblum ni xpena kne tahan pun.ktorg nk klua dpn ni je pun.jln kaki jer.bkn nk g mn2.
pak guard: sblum ni mmg da xboleh pakai.awk semua je xphm2 lg.pakai jgk.meh cni meh cni.awk g tgk papan dress code tu,ade baju yg cm awk pkai ni?
anysh: pak cikkkkk,selama ni kenapa pcik xthn pun ktorg?.
pak guard: awk ni semua byk ckp la.dah2 g blk bilik tuka.
anysh: (FUCK ok pcik ni.memvavi plak.da la tgh panas terik ni)
ara: jom jerla blk tukar.mls ar nk byk bunyi.nnt kne cmpound la ape la.
sara: eishhh pcik ni mgade la.
anysh: @#$% la pcik ni.jom jerla kt kluar jer.bkn slh ape pun.mmg ni bju kt pkai slama ni.jom jerla klua jer.jom.
sara: eish xnkla ika.nnt pak guard 2 marah.
ara: aah xnkla.ara blk bilik la.

-------------------------------

aku ngn sara sempat kua wat bdo jer.ara g msuk dlm 2ka seluar.

kat lua tu mmg aku pandang xlepas ar pcik tu.gengster ah konon.haha.tp mmg btul pun.pcik mrh xpsl2 apehal ntah.cm mmg BODOH tahap cipan la.haa grm la ni.mmg smlm dosa smkin btmbah sbb mencarut2 kat pcik tu.peduli ape aku.kasi gua pannnasss jer.da la mmg tgh terik gle pns aritu.huhhhhh!.mmg xaman la hidup pakcik2 guard kat uia ni.








2 comments:

syazwani binti mohd fadzil said...

bunguks sape ajo jadi gengster neyh??
hahahahaha
lola dah semakin mengganas
huhuhuu~
meh ddk tempat aku
sure kau aman
amal jariah pown lebih haha:D

Mia SaRa said...

hahahaha..
pak guard tu gatal...
saje nak borak ngan kt sbb tu die stop kan kt 3 org..
yg laen ade je yg lepas..
)(*&^%%$#@?>:
ntah pape je ..
mcm mane la diorg nak idup sbb asyik kena smph je ngan bdk2 uia ni..
padan muka..
panas, panas, panas..

Post a Comment