RSS

shout this: HAPPY BIRTHDAY WANI!

to my dearest best friend, syazwani mohd fadzil, disebabkan da bertahun2 aku xdpt nk m'celebratekan bday ko mcm org laen ini saje yg mampu ku lakukan pd tahun ini.




happy 19th birthday buddy! may all ur wishes come true. enjoy hari tua kau arini smpai lebam.
-semoga berkawen dgn gyman cpt2
-semoga menjadi businesswomen mewakili senorita yg laen yg termasyhur
-semoga menjadi budak yg xtakut lintas jln dah.muahahahaha.(gyman tawu x psl ni?)
-
semoga sihat dan semakin gemok dr aku. ;D
-aku syg kau.bestfriends 4ever (;

nah,ni je aku ley bg.hadiah aku pun aku xtuntut dr ko lg kan.hahaha ;p


terima lah.....!!!!




p/s: kau bertuah incik wani.bday ko je terpampang indah dlm blog aku.tun pnye pun xmsuk lg dlm ni.sory syg.hehe.nsb aku xdmam da.haha.DANpost ini sepatutnya dibaca oleh tuan punya badan hari jadi pada 27/07/2009.paham?.ok bagus.sekian.

mwwaahhxxxsss! ily! imy!


1 comments:

hidayah said...

wanie!!hepy bday jgak~

Post a Comment