RSS

done.

uia memang sangat !@#$%^&*(). dari semalam aku nak login x boleh.
dia tulis situ wrong ic. apa kejadahnya? tak tau pulak sejak bila ic aku dah tukar.
or aku ni bkn warganegara malaysia? tak mungkin sebab aku sampai check bawak keluar ic tu masa nak tulis. hampagas bukan?. stress lah macam ni!
and sebabb benda ni jugak la kami bergaduh sampai haiyh.
i am so sorry syg. dah tak tau nak buat apa lagi.
i am just commanding your wish.tak larat lagi dah. you just wouldnt understand. but i'm truly sorry.
tu lah, orang ckp kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa.inilah akibatnya.
tapi aku tengah stress kenapa tak ada siapa pun nak faham?
ok,maybe i am just being childish. tak boleh sikit nak tension, nak nangis.
yelah2. :''(

YERLAHHH!!!!!

0 comments:

Post a Comment