RSS

ok suka lg! :D

hahaha yeayy saya dah taw mcm mana nak buat link tu!. ok saya tawu saya ketinggalan zaman -_-
pada golongan cerdik pandai sila skip sahaja post ini. ;)

ok mula2...contoh ya;

1)tulis word yg kamu mahu di link kan itu.mcm ni;
PERGI KAT SINI.

2)click "Edit Html".
then select word(PERGI KAT SINI) tu atau erti kata lain highlight kan word tu.

3)then click "link" (icon berwarna hijau sebelah i italic) . then paste mana2 url/ link yg ingin kamu sampaikan.

4) tadaaaa! jadi kan?. ok klu x jd kt salahkan encik tun muhammad faliq aizat

sebab die yg ajar saya.huahahaha.thx love! :)



p/s: cuba try test tgk click dekat ayt "PERGI KAT SINI" or "tun muhmmad faliq aizat" tu. korg terbang x kat page die?terbang kaann?.hahaha ok
renung2kan dan selamat beramal! :)







2 comments:

Tun Falyq said...

hahahaha ini memang lawak.
ekeke.yer3 ur most welcomee ;)

anysh said...

ape yg lawokknyeee?

Post a Comment