RSS

suka! :)

yeayyy!. behave la anis kenapa ttbe nak yeayy ni.haha
yeayy sbb TUN MUHAMMAD FALIQ AIZAT aka chenta jantung saya sudah pun kembali berkecimpung dalam dunia belog.wahhahaha welcome back baybeyhhh!
elelelee ske la tu ske la tu org promote blog die.ececceececee. ok sudah anis. -_-

alaaa tgk saya x reti cmne nak buat buat nama die bg jd link.so that korg boleh click je then *tadaaa* dah ada kat page die.hurhhh.nah ambik ni je la.then follow k? http://falyqfreakocracko.blogspot.com/
boo anis buta IT booo T.T

haha okfinethankyoubye.



nah hambik kau kutuk aku lg.hahahaah ;p
pffftt!


3 comments:

Tun Falyq said...

hahaha suka bebenor miker yer.haha.

p/s ; gambarmu sungguh comel.sama seperti dinosaur ungu itu.ahaha

anysh said...

hahahha suka3!. ;)
cmneeee nk buat link tuhhh???

auwhh saya tawuuuu. >.< auww malu
hahahaah

Tun Falyq said...

haha masa nak wat posting tu kan, select word yg nak dibuatkan link, then click button 'link' kat atas.then tulis la url link ape yg nak wat.heheh

Post a Comment