RSS

do you froyo?

date: 13/04/10
venue: Tutti Frutti, De Garden Ipoh

mesti korang pelik dan jelik kan kenapa kami asyik mempromosikan tempat yang bernama comel dan anggun iaitu Tutti Frutti (TF) ni?.hahaha yerlah Ipoh ni kan kolot. kami jakun bila ada benda-benda baru macam ini.so tu sebab kami selalu sebut2 TF ni di blog lagi di FACEBOOK. biasalah, Ipoh kan baru nak maju. dan lagipun owner dia abg kawan kami dan bapa saudara saya. so supprt lebih la sikit kan. hihi :P
sooo here's the picture we took! (posing mesti adaaa. haha)

Tun Falyq. eh slp Tutti Frutti. hee

do you froyo baybeyh?

yummy yummy gummy bear!

the flavour machine

pengantin baru. :D

welcome tu TUTTI FRUTTI
at De Garden Ipoh

hersheys and choco rice

dry toppings. yummy!
wet toppings. drool baby drool :)

oleh itu, wahai sekalian warga Ipoh, moh kita ke sini. :)





0 comments:

Post a Comment