RSS

peluang

finally, i had a chance to meet two of my besties (yg sgt sombong blk ipoh tak nak jumpa.huh) a.k.a zairah and siti sarah dekat T.O.S cafe opposite Tutti Frutti at De Garden Ipoh. oh pluss jumpa aini anisyah and fatin zalikha juga. sebab aini dah nak pergi melanjutkan pelajaran ke UIA. go UIA go UIA!. hehe.
eventhough jumpa sekejap saja, sebab kena tunggu cik anis yang manis tu habis kerja pukul 5 petang, kami sempat menghabiskan masa-masa berkualiti bersama. chewahh! :P
sementara tunggu aini and fatin datang, ini lah yang kami lakukan!. trettt tet tet tettt.....



main UNO STACKO!.
p/s; itu air sara yg bernama blue ocean. sedap! :)
wajah seorang juara

wajah ceria sebagai naib juara

wajah behati2 sebab dia yg runtuhkan uno tu! haha

semangat!. konon -_-

thennn. kami main ini! ;)
tak tahu apa nama game ni. tp cara dia adalah dengan
tidak menjatuhkan munyet2 comel iteww!. :D

angah main tipu!. hahaha


muka2 semangat mendengar syarahan aini n fatin.
;D

anis+sara+zaira+aini+(fatin si cameraman)= :)


WE HAD FUN YAWWW!.

p/s: wangey+syaz jeles tak? :P

0 comments:

Post a Comment