RSS

say NO

kenapa orang melayu ada satu sikap or trend or ape eh nak ckp bila dia tak sampai hati nak say NO dekat orang. okay bukan orang melayu, that's just ME!. susah kan hidup jadi anis zulaikha ni when she doesnt know how to say NO to people. bukan tak reti , just tak sampai hati. so bila jadi macam ni, she'll create 1001 reasons to escape and end up failing. -____- *sigh

tak pe lah. mungkin ade hikmah di sebalik apa yang terjadi. orang dah nak mintak tolong kita, tak kan kita tak nak tolong kan?. am i being selfish here?

0 comments:

Post a Comment